PvC Principal: Criptocurrencies mogao uticati na novu ekonomiju | RS.concellodemelon.org

PvC Principal: Criptocurrencies mogao uticati na novu ekonomiju

PvC Principal: Criptocurrencies mogao uticati na novu ekonomiju

Govoreći hrabro, i javno, o mogućoj budućnosti omogućeno Bitcoin, etar i criptocurrencies je iznenada veoma u modi.

Nakon godina provedenih tabua, reč je očigledno onaj koji viši rukovodioci i globalne finansijske institucije više ne plaše da kažu - barem, da je, ako je razgovor na konferenciji danas sa sedištem u Njujorku izvora vesti American Banker je bilo indikacija.

Da bi se pomoglo započeti četvrti godišnji događaj objavljivanja je "Blockchains + Digital valute", glavni u PvC otišao toliko daleko da daju detaljan pregled polaganje stručnog službe o budućnosti blockchain, u procesu dodajući da nedavne Posljednji izjave visoki rukovodioci oko primene javnih blockchain.

Obraćajući grupu od oko 300 bankara i tehnologa, Grainne McNamara said:

"Novi decentralizovan sistem je moguće sa criptocurrencies bi mogao biti mnogo jednostavnije uklanjanjem slojeva posredovanja. Moglo bi se osiguralo manje rizike, i kreće na različite načine, ona će se otvoriti mogućnost novih i različitih finansijskih proizvoda."

Za razliku od trenutnog finansijskog sistema koji MakNamara opisao kao "veoma kompleksna", ona tvrdi da će ekonomija povered bi criptocurrencies spustite barijeru za one koji su trenutno isključeni, a kao rezultat toga, povećava globalnu konkurenciju za tim klijentima.

Past presedan

U slučaju PvC, međutim, da je velika vizija je više nego samo priča.

Zaista, podele kompanije su već među aktivniji u prihvatanje mogućnosti javnih blockchains, ako ne uvek kao otvoreno u medijima.

Prošle godine, na primer, MakNamara addresseda soba regulatora u Vašingtonu, o potencijalnim meritumu criptocurrencies kada je njena firma otkrivena je otkrila projekta Vulcan, napor da bi se lakše iskoristi više otvorenih verzije tehnologije u nastajanju.

Na ovaj način, MakNamara koristi svoje mesto na bini da tvrdi da bi takva blockchain aplikacije pozitivno uticati industrije izvan finansija, uključujući i zabavu - što bi potencijalno moglo dovesti do široko rasprostranjenog plaćanje umetnika u criptocurrencies ovom trenutku njihova umetnost se preuzme.

U svom zaključku, PvC glavni takođe otkrila prognozu Njena firma za blockchain rast industrije u narednih nekoliko godina.

To je uključivalo izdavanje predications da će tradicionalne finansijske kompanije da ideje do pilota u 2017. I 2018., a regulatori pripremiti temelje za sopstvene industrije kontrole.

Ipak, ona je naslikao dešavanja u svetu criptocurrencies kao dodatak ovoj budućnosti.

"Verujem da će kontinuirani razvoj criptocurrencies biti dobra stvar za ekonomiju", rekao je MakNamara.

Smart ugovori za ljude

Drugde, paneli ispitali šta to zapravo znači za a blockchain rešenja budu "proizvodnju spremni", i kako mogu pametni ugovori jednog dana uticati na živote stvarnih potrošača, umesto samo zaposleni vrati-office.

Tokom pitanje i odgovora sjednice završnom sa članovima publike, MakNamara priznao da je uticaj pametnih ugovora o globalnim finansijama je posebno lični, jer može imati potencijalni uticaj na ulozi revizora, uključujući PvC.

Kao takva, ona je rekla to PvC sada traži pobliže koristeći tehnologiju da analizira uticaj zajedničkog, pouzdani zapis transakcija na svog poslovanja.

MakNamara zaključio:

"Očekujem da će to odvesti niz troškove transakcija za učesnike, jer verovatno, za stvari koje su standard i bili ravnomerno izvršna, trebalo bi da imamo više distribuira i verovatno više dostupna okvir."

PvCAmerican BankerEvents

Slične vesti


Post Cena

Bitcoin ide Mainstream Vith Inclusion na Iahoo! Finansije

Post Cena

Bitcoin Cene Dovn Kao Mt. Gok Concerns Escalate

Post Cena

Cena Bitcoin Tops $ 1,000 Za najduži rast u istoriji

Post Cena

Bitcoin Markets Hold Stabilno, ali Brace za više Craig Vright Detalji

Post Cena

Gde će se Bitcoin Cene otići na post-halving?

Post Cena

Bitcoin Cene porasle 15% do posta Post Mt. Gok Crisis High

Post Cena

Hoće li Brekit i Kina nastaviti da utiču na cene bitkoina?

Post Cena

Od najgore do prve: Bitcoinova cena Završava 2018. na vrhu

Post Cena

Bitcoin Halving 2018: hoće li cena porasti ili pasti?

Post Cena

Ko kupuje Bitcoin? Tražnja traje uz strahove viline

Post Cena

Bitcoin cena pada 14 procenata nakon Bitfineks Flash-a

Post Cena

Da li je Zcrash završen? Cena Zcash-a je pronalaženje poda od 50 dolara