Prodaja i kratko: Bitcoin trgovci se pripremaju za moguće viljuške | RS.concellodemelon.org

Prodaja i kratko: Bitcoin trgovci se pripremaju za moguće viljuške

Prodaja i kratko: Bitcoin trgovci se pripremaju za moguće viljuške

Trgovci smanjuju svoju izloženost u Bitcoin ispred onoga što kažu da je povećanje verovatnoća da njegova mreža može podeliti na dva suprotstavljena blockchains sa dva odvojena sredstva.

U razgovoru sa CoinDesk, širok spektar trgovaca javljaju oni se pripremaju za mogući rascep povlačenjem kapitala sa tržišta ili na drugi način stavljanje opklade da će cena digitalnog valute pad u kratkom roku.

Razvoj je najnoviji koji proizilazi iz sve većeg rasprave o tome da li Bitcoin je mogao da vidi "hard viljušku", proces kojim novi softver može se uvesti da menja postojeća pravila mreže.

Hari Sasa, upravljanje partner u binarni Financial, firme koja pomaže visoki neto-vredi pojedinci kupuju Bitcoin i druge criptocurrencies, saopštila je ta kompanija je izašao na tržište u očekivanju nestabilnosti napred.

Ieh rekao CoinDesk:

"Likvidiran smo našu poziciju u Bitcoin. Još uvek imamo neke, ali većina naših imanja su samo sede na marginama."

Tim Enneking, predsednik Hedge Fund Cripto Asset Management, jedan veteran u industriji koji je ranije služio kao partner za firmu koja je imala skoro 100.000 BTCunder njegovo upravljanje, ukazuje sličnu strategiju.

"Prešli smo gotovo u potpunosti od Bitcoin. Mi ne mislimo mnogo će [desi] do trpeze", rekao je on.

Komentari doći zbog novog pažnju na alternativne implementacija softvera kao što su Bitcoin Unlimited, softvera trenutno favorizovani od strane značajnog kontigenta od najvećih proizvođača rudarske hardvera u industriji i rudarstvu softvera provajderima.

Proteklih nedelja je preoblikovanje u skaliranja rasprave, sa rudarima i programerima u velikoj meri bek poseban pathsforvard za mrežu.

Kao ova inicijativa je dobila pare, grupa od skoro 20 razmene izdao rezervni plan, koji detaljno kako bi nositi raskol u pokušaju da se omogući slobodno odlučuje tržišta na dominantne softvera.

Big Shorts

Drugi manji trgovačkih firmi i individualni investitori primetio sličan osećanja u svetlu nedavne vesti.

Na primer, Vini Lingham, investitor i preduzetnik, istakao koliko je važno pitanje skaliranja je postala investitorima.

On je rekao CoinDesk:

"Ja sam prodao većinu mojih Bitcoin gazdinstava, oko 90%, ranije ovog meseca, a ja ne nameravam da otkupi sve bitcoins za dugoročne gazdinstava sve dok se ne jasnoća na putu napred."

Ovakvo mišljenje je izgledalo da pređe geografske linije, kao i, sa velikim over-the-counter (OTC) firmi i trgovaca u Kini izveštavaju da su, takođe, preduzimamo korake na položaj ispred onoga što bi mogao biti period nestabilnosti.

NISE trgovac Džao dong i Zhou Shouji, operator OTC trgovanje čvrstog Fintech Blockchain grupe, i prijavio da nameravaju da kratko je criptocurrenci ispred bilo koje odluke.

Fintech Blockchain Grupa ima $ 20 miliona u aktivi pod upravljanjem, dok Džao trguje oko $ 250,000 u digitalnom valuti dnevno.

I može se zaraditi

Međutim, tržišni akteri uglavnom veruju da Bitcoin mreža split ce biti od koristi za trgovce - koji mogu zaraditi novac ", gore ili dole" na tržištu.

Menadžer Criptocurrenci fond Jakov Eliosoff ponudio optimističniji stav, ističući kako mreža Split Ethereum je ponudio investitorima kako drugo sredstvo i novi trgovinski kapital.

U slučaju mrežnog podele, korisnici će imati podjednak broj criptocurrenci na obe mreže. To je zbog toga što je njihov Bitcoin privatni ključ - niz koda koji daje vlasništvo nad medalje i omogućava im da se koristi - će biti kompatibilan i sa originalnim lanca, kao i novi.

U Eliosoff mišljenju, trgovci bi trebalo da usvoje pristup je čekanja i vidi.

". Većina nosioci ne treba praviti ishitrene odluke nakon raspada podrazumevano, sada samo vlasnici novčiće na oba lanca", tvrdi on, dodajući:

"Jednostavno stvar je zadržim i i pusti na tržište sortiranje ga."

Cene

Slične vesti


Post Cena

56% bitkoinara Veruju da će cena Bitcoina dostigati 10k dolara u 2018. godini

Post Cena

Atlas ATS uvodi 60-sekundnu zaštitu cene za Bitcoin trgovce

Post Cena

Pad cena u Bitcoin-u dalje BTC Kina isključuje Fiatove depozite

Post Cena

Bitcoin Cene porasle 15% do posta Post Mt. Gok Crisis High

Post Cena

Bitcoin trgovci teže novim rizicima kao skaliranje vraćaju se u centar pažnje

Post Cena

Bitcoin cena Flirts sa 630 dolara kao trgovci Bet Long

Post Cena

Bitcoin cena se povlači kao trgovci Brace za Bitfinek Nevs

Post Cena

Bitcoin cena pada 1000 dolara posle udvostručenja za 7 dana. Šta dalje?

Post Cena

Od najgore do prve: Bitcoinova cena Završava 2018. na vrhu

Post Cena

Bitcoin cena testova 460 dolara, ali ne uspije na usponu

Post Cena

Bitcoinova cena Izgubljena na 900 dolara dok Kina zabrinjava zaostajanje

Post Cena

Bitcoin Cene probiju 500 dolara barijera da udari na 20 meseci