Jedan za sve? Citi, DTCC i PvC Talk Blockchain timski rad na konsenzusu 2017 | RS.concellodemelon.org

Jedan za sve? Citi, DTCC i PvC Talk Blockchain timski rad na konsenzusu 2017

Jedan za sve? Citi, DTCC i PvC Talk Blockchain timski rad na konsenzusu 2017

Preduzeće blockchain je bio na punom ekranu u konsenzusu 2017 u Njujorku danas.

Tu, lideri iz neke od najvećih i najuticajnijih kompanija okupili na sceni da se obrati publici od blockchain rukovodilaca i kodere sl. Od infrastrukture Provider DTCC, koji sprovodi kuadrillions dolara vrednih transakcija svake godine, u nasleđe banke Citi, u vrednosti od $ 171bn, preduzeća blockchain track okupio mnoštvo izvršilaca koji su bili aktivni igru inovator.

Nakon uskoro na repu vesti koje Drugie i Nasdak su živom blockchain povered bi Chaintechnologi Ian Li, šef Globalnog Lab mreže citi je, javno je govorio o važnosti saradnje između izvršilaca.

Lee rekao publici:

"Partnerstva su sastavni deo naše strategije od samog početka. Oni su ubrzali svoje napore i pomogli nam da proizvode na tržište u kratkom vremenskom periodu."

Lee ispričao istoriju Citi Ventures blockchain rada, koja je počela u 2015. Godini sa partnerstvu sa ideo da pomogne stvori COLLAB ideja inkubacije objekat. Lee zaslužan ovaj rani potez kao što je dovelo do poslovnih odnosa koji su kulminirali danas.

Ipak, Li staviti u perspektivu koliko je ovo putovanje nije uzet u izolaciji. On predviđa broj blockchain dokaz-o-koncepata je porastao na 240 u 2016. Godini, u odnosu na 56 u 2015. Istovremeno, on je pokušao da kvantitativno broj konzorcijuma koje se bave ovom poslu, spekulacija taj broj je porastao na 25, od samo tri pre nekoliko godina.

Štedi novac sa mreže efektom

Drugde, panelisti iz DTCC razgovarali o stvaranju onoga što nazivaju "minimum živih mreža" koji bi mogao izlog blockchain efikasnost.

U januaru je DTCC otkrio da je IBM je pomagao izgradnju platforme za rešenje $ 11tn vrednosti od kreditnih derivata koji koriste tehnologiju stvorio blockchain pokretanja Akoni, i nadzire distribuira knjiga konzorcijum R3. To je uprkos činjenici da je IBM, Akoni i R3 svi imaju svoje blockchain rešenja.

Kao rezultat njihove sposobnosti da rade dobro zajedno, DTCC glavni tehnologija arhitekta Rob Palatnick je rekao da očekuje da će rešenje da se živi u prvom kvartalu 2018. Godine, što je izazvalo uštede za mnoge klijente zapravo koriste DTCC okvir.

Palatnick said:

"Umesto da samo uzima 25% od DTCC trošku, mogli bismo da 25% celokupnog troškova industrije."

Dopunjuje ne takmiči

U preokretu na ideji šta je minimalna održiva mreža može izgledati kao "Velika četvorka" računovodstvene firme to PvC otkriva više detalja o svom radu da bi criptocurrencies prihvatljiviji za velike banke.

Pokrenut u novembru 2016, PvC Projekat Vulcanis i zajednički napor između broja startup sa malo više zajedničkog da da služe besplatne delove onoga što njeni lideri veruju da će pomoći postaviti temelje za korišćenje široko rasprostranjene u criptocurrencies.

U početku fokusiran na korišćenje javnih blockchains što su oni koji napaja Bitcoin i Ethereum, saradnici, uključujući infrastrukturu provajdera Blok, revizorska kuća Vaga i identitet platforma Netki, sada rade sa bankom da se izgradi od lične rešenje blockchain.

Umesto izgradnje rešenja od nule za premošćavanje banke i criptocurrenci proizvode Robert Alen PvC, ko-osnivač projekta Vulkan, formalno sada kao Vulcan Digital Asset Services, preporučuje se da publika da koriste rešenje "Plug and Plai" da se integrišu svoje postojeće podatke u blockchain.

Kao takav, prezentacija poslužila da naglasim temu dana - startup i preduzeća treba da rade zajedno, kako između sebe i jedni sa drugima.

Slične vesti


Post Cena

Bitcoinova cena Izgubljena na 900 dolara dok Kina zabrinjava zaostajanje

Post Cena

Ek-JPMorgan trader Objašnjava zašto je cena od 440 bito koka previsoka

Post Cena

Bitkoinova cena je skoro prešla 1000 $

Post Cena

Bitcoin cena kaplja ispod 600 dolara Kako se Brekit nada Falteru

Post Cena

Bitcoin cena pada 14 procenata nakon Bitfineks Flash-a

Post Cena

Ko kupuje Bitcoin? Tražnja traje uz strahove viline

Post Cena

Blockchain Lov među korporativnim investicionim prioritetima, PvC Finds

Post Cena

Bitcoinova cena bori se sa novim otporom u ponudi za kršenje $ 1,000

Post Cena

Bitcoin je napravio pauzu od nestabilnosti i prodora $ 800 danas

Post Cena

Bitcoin cena hitovi šestomesečni visoki usred 5% udara

Post Cena

Pad cena u Bitcoin-u dalje BTC Kina isključuje Fiatove depozite

Post Cena

Bitcoin trgovci teže novim rizicima kao skaliranje vraćaju se u centar pažnje