Bitcoin cena pada 1000 dolara posle udvostručenja za 7 dana. Šta dalje? | RS.concellodemelon.org

Bitcoin cena pada 1000 dolara posle udvostručenja za 7 dana. Šta dalje?

Bitcoin cena pada 1000 dolara posle udvostručenja za 7 dana. Šta dalje?

Danas Bitcoin dostigao novu prekretnicu, sa cenom od Bitcoin na Mt. Gok- najveći svetski USD-BTC-razmjenu - postizanje $ 1,000.

Cena kratko vrhu ekvivalent od $ 1,000 na kineski linkove BTC Kina Povratak na 19thNovember, ali ovo je prvi put da je ovaj nivo je postignut u američki dolar denominirani kursu. Sadašnja cena na CoinDesk BPIis $ 942.

Sa donošenja ovog psihološki važan korak je pitanje sada je gde odavde? Bulls and Bears obiluju na obe strane debate cena. Ono što možemo reći je cena Bitcoin je relativno dosledan u pogledu njegovog odgovora na određene klase događaja.

Predstojeći tržišne snage

 Bitcoins trguju u vrednosti od $ 1,000 na Mt. Gok, više od $ 500 pre samo nedelju dana. Izvor: Bitcoincharts

Kao i kod svih slobodno trguje instrumentima, cena Bitcoin je konačno određena ponude i potražnje. Potražnja za bitcoins je proširenje na osnovu mera kao što su broj Bitcoin valletsdovnloaded i spisak rastućeg merchantsjoining valutnog ekosistem digitalni.

Na strani ponude, Fred Vilson podržava Bitcoin pokretanje Coinbaserecentli je na naslovne strane kada je ostao bez bitcoins. Stisnuti u snabdevanju BTC raspolaganju za kupovinu, naročito tokom perioda više mahnito trgovanja smo videli u poslednje vreme, može takođe biti stavljanje pritisak na cene. Sa druge strane, dobit uzimajući za odmor spendingor drugih razloga može da utiče na snabdevanje.

Bilo je spekulacija ranije u proleće da jedan od razloga za kasni maja / početkom juna-pad cena je zbog prodaje pritisak od strane Bitcoin rudara koji su potrebni za finansiranje svoje kupovine novog ASIC hardvera. Međutim, nedavni izveštaji sugerišu mnogi od onih koji su kupili ASICs nisu bili u stanju da mina bitcoins u dovoljnoj količini da zarade pozitivan povraćaj investicije.

Tajanstven Ko je ko u Silikonska dolina uz podršku rudarstva i startupmai se odvraća bi-se Mining konkurenata. Dakle, sledeći veliki nadogradnju na ASIC tehnologiji ne može generisati isto povećanje u snabdevanju Bitcoin ponuđena na prodaju kao tokom poslednje nadogradnje ciklusa.

Veliki vozač cena

Akcija cena oko regulacije je brza i besni, a regulatorna vest je verovatno ostati dominantna sila u doglednoj budućnosti.

Dok pozitivni komentari iz SAD federalnih regulatora na trezor, pa čak i predsednik Federalnih rezervi su stvorili izgled jednog podložno regulatornog okruženja, mnogo neizvesnosti i dalje postoji u SAD državnom nivou i van SAD.

Kina je emergingas masovnog Bitcoin tržištu. Digitalni valuta regulatorna uputstva došlo je do sada bio pozitivan, sa vlada usvaja naizgled paradoksalan položaj. Kina je verovatno najveći snagator finansijske represije, tako da je benigni kineski regulatorna situacija mogla neočekivano pomeraju, što je dovelo do značajnog uticaja na cenu Bitcoin u Kini. Međutim, kao što je cena bitcoins kojima se trguje u Kini je divlje oscilirala oko cene na berzi se nalaze van zemlje, nije jasno kakav efekat, ako ih ima, A restrikcija od strane kineskih vlasti će imati na vrednosti Bitcoin je u ostatku sveta.

Kako velike katalizatori su na horizontu?

Veliki entuzijazam u Bitcoin zajednici zatim u saopštenju Richard Branson da su Virgin Galaktički je trebalo da prihvati bitcoinas plaćanje za ulaznice za svoje suborbitalnom svemirskih letova. Sa svemirskog turizma luksuz elite, malo je verovatno ovaj potez će voziti masa Bitcoin usvajanje. Ali Branson je hrabar potez ukazuje na rastuće volje od strane preduzetničkog brendiranih firmi da prihvate ranije tabu Bitcoin.

Više kompanija u potrazi za prikačen za javnost Bitcoin je. Pored toga, Bitcoin je brzo kovanje novu klasu bogatih potrošača širom sveta, a preduzeća su spremni da se tržište ove zajednice. Možemo očekivati još visoko tehnološke kompanije, posebno one sa jedinstvenim i / ili skupih proizvoda koji se mogu kupiti preko granice, da usvoji Bitcoin kao sredstvo plaćanja. Na primer, pre Istorija datog Elon Musk je kao platnog prometa preduzetnika ne bi me iznenadilo da uskoro videli Tesla automobila cenama u Bitcoin.

Važan pomak za Bitcoin bi zaista doći ako veliki biznis potrošača okrenuta implementiran Bitcoin kao sredstvo plaćanja.

EBai i PaiPal šefovi su izdali mrmljanje interesa, ako ne sasvim podrška, od Bitcoin, ali ono što je zaista potrebno je neka odlučna akcija i malo preuzimanja rizika. Ako na eBai ili Amazon je dodao Bitcoin prijemu u svojim platformama plaćanja, digitalni novac će dobro i zaista biti u sa šansu da se bori da postane idi do opcije plaćanja za mnogo širu grupu potrošača.

Predstavljamo slika: Antana / Flickr-

PricesChinaVirgin Galaktički

Slične vesti


Post Cena

Bitcoin je napravio pauzu od nestabilnosti i prodora $ 800 danas

Post Cena

Bitcoin: Ovo nije isto kao i 2018. godine

Post Cena

Dva velika faktora vode vožnju bitkoinskim cenama

Post Cena

Bitcoin cena kaplja ispod 600 dolara Kako se Brekit nada Falteru

Post Cena

Bitcoin cena testova 460 dolara, ali ne uspije na usponu

Post Cena

Atlas ATS uvodi 60-sekundnu zaštitu cene za Bitcoin trgovce

Post Cena

Analiza: Oko 70% bitkoina nepotrošenih šest meseci ili više

Post Cena

2018 je donio Bitcoin buđenje

Post Cena

Bitcoinova cena bori se sa novim otporom u ponudi za kršenje $ 1,000

Post Cena

Cena Bitcoin-a iznosi više od 266 dolara i udvostručuje novi maksimum svih vremena

Post Cena

Cena Bitcoin Tops $ 1,000 Za najduži rast u istoriji

Post Cena

Bitcoin ide Mainstream Vith Inclusion na Iahoo! Finansije