Tvoj maj može samo poslati prvu Real Bitcoin Lightning Isplatu | RS.concellodemelon.org

Tvoj maj može samo poslati prvu Real Bitcoin Lightning Isplatu

Tvoj maj može samo poslati prvu Real Bitcoin Lightning Isplatu


Blockchain sadržaj pokretanje Tvoja radi na alternativnu verziju Lightning mreže - jedan koji radi na Bitcoin danas.

Najpoznatiji kao jedan od ambicioznije tehnologija za povećanje propusne moći Bitcoin je, implementacije Lightning mreže tek treba da pokrene, delom zbog toga što zavise od tek treba da budu sprovedene-protokola nadogradnje, poznat kao Odvojene Vitness (SegVit).

To je mesto gde je verzija izneo je Iours ima za cilj da izdvajaju se.

To je jedan od retkih Munja stilu projekata koji ne zahtevaju ovu funkciju. (Jedan drugi je Teechan, iako je potrebno veoma drugačiji pravac uz pomoć sigurnog hardvera.) I, kao što je to možda je jedina verzija koja nudi osnovni oblik plaćanja usmeravanje da radi sa trenutnom kod Bitcoin je - potreban komad slagalica za mikroplaćanja da radi kao projekat je objavljen.

Za one koji su novi u ideji, Vaš odražava popularni blog na platformi Medium, ali dodaje Paivall koji zahteva malu naknadu za pristup svaki post. Dakle, nije iznenađenje onda je to odluka Bitcoin mikroplaćanja lakše je ključ poslovnog modela firme.

Glavni upozorenje na verziju projekta je da se transakcije nisu tako glatko i poverenja minimiziranje kao one predviđeno za druge alternativne implementacije platnih kanala.

Ipak, Vaš direktor Rajan k Čarls smatra da je značajna dostignuće u sopstvenom pravu.

On je rekao CoinDesk:

"Ovo je prvi ROUTED Micropaiment sa nepouzdan sloj-dva sistema na Bitcoin koji zapravo radi o Bitcoin sada."

Međutim, Čarls priznao da je njegova primena, takođe, bi bilo bolje po SegVit upgrade da druge verzije Lightning čekaju. Iskustvo uplata nije kao bešavne bez njega, rekao je on, i Vaš namerava da dodate podršku za nadogradnju, ako i kada je dodat u Bitcoin.

Test plaćanje

Tokom intervjua i sistema pregled prošle nedelje, Vaš poslao CoinDesk test Micropaiment - Možda je jedan od transakcija prvi Munja-stilu, koristeći Bitcoin - kroz testiranje sajtu.

Sve u svemu, iskustvo replicira kako će projekat podstaći potrošače da pristupate sadržajima sa malim mikroplaćanja, ili kreiranje sadržaja, kao što su blogovi, uputstava ili novinskih članaka u zamenu za te isplate.

Čarls je istakao da je interfejs je rad u toku (demo nije otvoren za javnost još uvek). Ipak, on nudi zanimljiv pogled na to kako mikroplaćanja za sadržaj može da radi na Iours u budućnosti.

Default vrednost za punjenje čitaoce je $ 0.10, ali autori mogu promeniti u bilo kom iznosu Micropaiment.

Da bi testirali uslugu, stavio sam zajedno kratko post o mačkama. Čarls zatim kliknuli na '10 ¢ kupovini "dugme za otključavanje ostatak moje priče.

Pitanja ostaju

Međutim, iako demo radi, korisnik iskustvo je malo nesiguran - barem za sada. Čarls je tvrdio da je to delimično zato što, uz rastuću potražnju za Bitcoin u poslednjih nekoliko godina, mreža je videla rast prosečnih naknada za transakcije.

Pre našeg razgovora, Čarls uspostaviti platni kanal sa $ 10 u vrednosti kako bi se osiguralo da će on biti u stanju da plati za blog sadržaja, kao i naknada za transakcije potrebne za otvaranje i zatvaranje Micropaiment kanal.

To je ista priča za "unovčiti out", ili otkupi svoj Bitcoin kao autora sadržaja. Da bi se izvrši uplatu 'vredi' naknade, Vaš preporučuje da korisnici sačekati dok ne budu imali dovoljno novca da pošalju veći plaćanje.

"Takse bitno puno za koliko će Munja mreže rade", rekao je Vaš suosnivač Klemens Lej, dodajući da postoji oko pet ukupne naknade potrebne u Micropaiment kanala životnog ciklusa.

Iako je moj sadržaj mačka ga košta samo $ 0.10, Čarls je rekao da je potrebno da mi pošalju dovoljno mikroplaćanja da zatvori kanal na Bitcoin blockchain. Bilo mu je potrebno da zatim dugme na '10 ¢ kupovini "iznova i iznova, sve dok nije dostigla $ 4, naglašavajući jedan od potencijalnih granica do korisničko iskustvo.

"To nije naša greška, to je Bitcoin je greška", rekao je on.

Za razliku vizije

Za sada, ta želja da imaju verziju koja je spremna danas pravi Iours malo jednog izuzetak među Lightning projekata.

Većina programera koji rade na konceptu do sada favorizuju stvaranje implementacije koji su SegVit-kompatibilni, jer smatraju da nudi značajna poboljšanja (čitaj se na detalje ovde). Ide protiv zrna, Vaš preferira što Munja-stil mikroplaćanja moguće u kratkom roku, za svaki slučaj SegVit nikad ne primenjuje na Bitcoin.

Lej je dalje naveo da je primena njegova firma je napisan u JavaScript, što znači softver može pokrenuti u pretraživaču, što zauzvrat čini uključuje kanala u veb aplikacijama lakše.

Charles i Lej takođe možda imaju malo drugačiji dugoročnu viziju skaliranja od drugih programera. Čarls, u najmanju ruku, je vokalno pristalica na-lanca skaliranje - to jest, povećanje kapaciteta transakcija Bitcoin je tako što promene u svojim konsenzusom pravila.

Jedan popularan vizija za Lightning mreže zavisi od očekivanja da će korisnici otvaraju i zatvaraju kanale samo jednom ili dva puta godišnje, a zatim levak transakcije na mnogo različitih prodavaca preko istog kanala.

Međutim, Čarls je rekao da je moguće da će Iours korisnici imaju razloga da češće otvaranje kanala od toga, što je veruje u-lancu skaliranje može da pomogne sa.

Problem sa savetima

Generalni direktor dalje nastojao da Iours razliku od prethodnih "mikroplaćanja za online sadržaja 'pokušaja, kao što ChangeTip, u shutteredsocial mediji nakretanja usluge, a Bitcoin-povered Video platforma Streamium.

Pored implementaciju napredne mikroplaćanja uslugu u platformu, Vaš takođe koristi model Paivall, što znači da čitaoci ne mogu da pristupe sadržaj ukoliko ne plate.

"Tipping samo ne ohrabruje ljude da plate," Čarls tvrdi.

Njegova ideja je da svako pobedi sa Paivall sadržaja, jer je tvorac i kupac prave razmenu da su obojica vrednosti.

On je zaključio:

"Ne morate da se oslanja na samo dobre volje. Ne moraš da moliš ljude da ti platim."

MicropaimentsLightning NetvorkIours

Slične vesti


Post Plaćanje

Poslednja munja? Bitkoin skaliranje sloja gotovo spremno

Post Plaćanje

Bitkain Micropaiment Service ciljevi Global Freelancers

Post Plaćanje

Mreža: Bitkain skeling tehnika koju stvarno trebate znati

Post Plaćanje

Kada nije ako? Banke štrajkuju optimistički ton na blokchain udaru

Post Plaćanje

Parni padovi Bitcoin plaćanja Navodeći visoke naknade i volatilnost cijena

Post Plaćanje

Anonimni Blockchain Micropaiments unapred sa Bolt

Post Plaćanje

Circle Then and Nov: Bitcoins Earli Champions izazov Blockchain Vorld

Post Plaćanje

American Ekpress donosi kreditnu karticu Kupovinom Bitcoin App Abra

Post Plaćanje

4 razloga 2017 će biti godina Banera Blanka

Post Plaćanje

Reserve Bank of Australia: Bitcoin ograničen rizik za sisteme plaćanja

Post Plaćanje

Bitcoin zarađuje ugled za loše plaćanje standarda učešća

Post Plaćanje

Bitcoin ovlašćuje novi svetski mobilni telefon