Šta lutanje u Forek volatilnosti znači za Bitcoin? | RS.concellodemelon.org

Šta lutanje u Forek volatilnosti znači za Bitcoin?

Šta lutanje u Forek volatilnosti znači za Bitcoin?

Patrik stopala je pisac na finansijskim tržištima u IG, vodeći provajder onlajn trgovine. U ovom članku je ispituje šta je trenutni nedostatak nestabilnosti na tržištu Forek sredstva za trgovce digitalnih valuta kao Bitcoin.

U poslednjih 12 meseci su neplodna za deviznih investitore koji se nadaju nekim valutnih kretanja mogu baziraju trgovanju strategije na.

Kolebljivost smanjen je sa zdravih nivoa sredinom 2013. Do 25-godišnje najniže u maju i julu ove godine.

Nekoliko razloga je izneo za ono što može biti uzrok ove zagoreo, ali se pojavljuju najvažniji uzroci da su stalno niske kamatne stope postavljene od strane centralnih banaka, povećani geopolitičkog rizik i povratak rasta od velikih ekonomija (imajući rizika na niskom nivou u drugom sredstva).

Bitcoin je priroda ga odvaja od takvih spoljnih faktora kao ovo. Nedostatak centralnog regulatora (ili baze u nacionalnoj banci) čuva Bitcoin odvojiti od kretanja kamatnih stopa i ekonomskog oporavka. Malo je verovatno da igra u Bitcoin tržištima eskalacija tenzija između bilo kog od Rusije, Amerike, Izraela ili na Bliskom Istoku.

To je dovelo do Bitcoin uživa u oštrom različitih 12 meseci da više tradicionalnih valuta, doživljava svingvorth od preko $ 1,000 pre izravnavanje na negde oko $ 550- $ 650 znaka za poslednjih nekoliko meseci - komparativna pad kursa, ali i dalje nestabilna kada se uporedi na druge valute i tržišta.

Kao takav, glavni pokreti imaju tendenciju da bude povezan sa glavnim dešavanjima u samoj valuti. Rast Bitcoin je na kraju 2013. Godine bio je uglavnom svodi na odluku Senata za svog legitimiteta, a sve manje u februaru oko katastrofalnog pada Mt Gok.

Međutim, postoji nekoliko načina na koji je zatišje u deviznom nestabilnosti i bum u Bitcoin može se odnose. Njegov položaj izvan političkog i ekonomskog uticaja svakako čini Bitcoin atraktivni za one oterali niskim kamatnim stopama u SAD, Velikoj Britaniji, EU i drugim velikim ekonomijama. U tom smislu, Bitcoin može se posmatrati kao visoko-volatilnosti robe: korisne trgovcima u vreme niske kretanja tržišta na drugim mestima.

Dok su neki od često uočene strahova okolnih legitimitet i stabilnost Bitcoin je su odgovorio, cena istih će biti teško predvideti da sve ali većina pronicljivo trgovaca. Što duže trenutna situacija nastavi, međutim, to bolje za Bitcoin.

Trgovci su primorani da prošire svoje portfelje i rizika apetiti rastu kao ekonomije oporave bez likvidnih deviznih tržišta da ih prati. U ovom trenutku, Posljednji raspoloženje u nekoliko velikih indeksa pokazuje da većina investitora pažnje i medvjedast vesti na Bitcoin nastavlja da odvrati one koji traže alternativu forek.

Ali izgledi za oba ta sredstva mogla u potpunosti preokrene u svakom trenutku. Indeks korekcija je predviđen za neko vreme; Bitcoin bi mogao biti jedan pozitivan pomak od drugog velikog pokretu. Ukoliko se to desi, par kapi kiše, u forek nestabilnosti mogla da počne da igra u Bitcoin na glavnom putu.

Napomena: Stavovi izneseni u ovom članku su stavovi autora i ne predstavljaju stavove, a ne bi trebalo pripisati, CoinDesk.

Širenje klađenje i CFD trgovinu ne može biti pogodan za sve i može dovesti do gubitaka koji prelaze svoje depozite, tako proverite da u potpunosti razumete potencijalne rizike.

VolatilitiForek

Slične vesti


Post Novosti

Da li bi trgovci u industriji pornografije mogli biti podstrek za bitkoin?

Post Novosti

Bitcoin Auction Site stavlja sebe na prodaju nakon krađe 15 bitkoina

Post Novosti

Euroclear razvija sistem za poravnanje zlata u obliku blokova

Post Novosti

ChangeTip Taps Blockchain Product Manager za ubrzanje rasta korisnika

Post Novosti

Šta najviše banke u Australiji razmišljaju o Bitcoinu?

Post Novosti

Osnivač bitkoin razmjene BitBok-a o usklađenosti i bankama

Post Novosti

Bank of England: Digitalne valute mogu revolucionirati plaćanja

Post Novosti

Neka igre Bitchicken i Coinbomb počnu

Post Novosti

Kineska berza Huobi razmatra budućnost kao Bitcoin Marketplace

Post Novosti

Ruska politička stranka koja prihvata donacije od bitkoina

Post Novosti

Gem API ima za cilj da poboljša razvoj aplikacija Bitcoin

Post Novosti

Bitnost rudarske mreže ranjivosti nije velika stvar