Komora za digitalnu trgovinu predlaže oslobađanje od malih preduzeća za BitLicense | RS.concellodemelon.org

Komora za digitalnu trgovinu predlaže oslobađanje od malih preduzeća za BitLicense

Komora za digitalnu trgovinu predlaže oslobađanje od malih preduzeća za BitLicense

Privredna komora Digital (CDC), podnela svoje zvanične komentare na Nev Iork Odeljenje finansijskih usluga (NIDFS) u vezi sa predlogom BitLicense.

Pokrenut u julu, lobi grupe u Vašingtonu predvodi predsednik i bivši Forbescontributor Perianne Boringis želi da utiče na šire Bitcoin politiku u SAD, dok zalaže za pametne propisa koji će podržati valuta industriju digitalni.

CDC je ponudio širok kritiku predloga, što ukazuje da je NIDFS treba da revidira svoju definiciju "virtuelnog novca" i "virtuelni valuta poslovne aktivnosti" kako bi se izbeglo ono što naziva "nečuveno čin regulatornog precenjujte".

Potpuni 10-stranica filinggoes na koji ukazuju da je NIDFS treba da obuhvati utočište odredbu za startup, izuzmu male biznise iz regulacije, bolje iskoristiti postojeće regulative i proširi svoju trenutnu 45 dana komentar periodu, tako da bi industrija imati više vremena da u potpunosti odgovori na predlog.

Dalje, CDC je ponudio svoje usluge NIDFS, sugerišući da bi mogla da obezbedi članove Odeljenja neophodne informacije da revidira predlog, i izrazila nadu da će njegovi komentari obezbedi sličnu uslugu zajednici.

Dosadno je rekao:

"Mi smo bili veoma glasni u podsticanju industriji da podnesu komentare na NIDFS. Komentari digitalnog veća su poslali na našem sajtu, a industrija je dobrodošao da ih koriste kao resurs."

Vijest prati sličnu 6. Podnošenje avgusta je podnela Bitcoin fondacije, a dolazi usred perioda povećanja nadzor za predložene zakone. U poslednjih nekoliko dana, direktor krug Džeremi Allaireand u MERCATUS Centra Eli Douardo i Džeri Britohave kritikovao propise.

Mali biznis izuzeće

Možda pre svega, CDC zalagao za mala preduzeća, koji su definisani u Njujorku zakonu kao i one koji zapošljavaju 100 radnika ili manje, da bude izuzet od zakona. Preduzeća koja drže pod određenom količinom sredstava, dosadan, rekao je, takođe treba da budu izuzeti od poštovanja.

Dosadno tvrdi:

"Pokretanja su žarišta za inovacije, oni često drže veće igrača na prstima nudeći vrhunske proizvode po nižim cenama regulator tržišta treba da izbegavaju izgradnju bilo veštački prepreke za ulazak veštačke prepreke za ulazak pa će odvratiti inteligentne misli da razviju interesovanje za.. Tržište, da postoje igrači zadovoljni i povrediti potrošače. "

Podnošenje dalje navodi da je NIDFS je potrebno da se prilagodi malim preduzećima prilikom pisanja svoje predloženih pravila, rekavši da je to mandat na osnovu člana 202-BOF upravnom postupku Zakon Nev Iork.

Sloboda za ulaganje i inovacije

CDC je uzeo za cilj članu 200.8 (b), koji se odnosi da Bitcoin kompanije održavaju svoj profit i zaradu u dozvoljenim investicija koje glase na američkim dolarima, tvrdeći preduzeća treba da budu u stanju da investiraju profit bez ograničenja s tim da održava kompletne rezerve.

Prema tom predlogu, dozvoljene investicije uključuju sertifikati za depozit, fondove tržišta novca, državne ili opštinske obveznice i SAD državnih hartija.

Odeljak 200.10, odredba koja zahteva Bitcoin preduzeća da dobije pismeno odobrenje od NIDFS za svakog novog proizvoda, usluga ili aktivnosti, takođe je naveo za reviziju.

Tvrdeći da je odredba da se udari iz predloga, Dosadno je rekao:

"To je sumnjiva da NIDFS ima, ili se može očekivati da se razvije, tehničku i poslovnu sofisticiranost da donose brze i pronicljiv odluka o tome da razvoj proizvoda."

Ona je dodala: "Imati regulator poziva snimke na tržištu, umesto zaštite potrošača, bi osakatiti svaku industriju i da će se NIDFS daleko izvan svoje nadležnosti i odgovarajuću ulogu regulatora."

NIDFSChamber Digital komora

Slične vesti


Post Novosti

Analitičar predviđa poslednje poglavlje za Amazon kovanice

Post Novosti

Advokat je uhapšen zbog pokušaja prodaje poverljive žalbe za Bitcoin

Post Novosti

Blockchain istraživači raspravljaju o budućnosti Consensus Techa na IBM Eventu

Post Novosti

BitLicense Bitcoins će trgovati po tržišnoj stopi

Post Novosti

Da li je ova mašina za kupovinu od 200 dolara bila prvi Bitcoin ATM u svetu?

Post Novosti

5 načina da se igra Bitcoin na javnim tržištima

Post Novosti

Nova verzija OpenBazaara je samo mesec dana

Post Novosti

Accenture: Globalni osiguravači će obradovati Blockchain

Post Novosti

Bitcoin Elite okuplja na tajnom ostrvu za Bilderberg-Stile Retreat

Post Novosti

Summit sa blokovskim lancem odgovara reakciji na privatnom ostrvu Bash

Post Novosti

Bitcoin je bliži ostvarivanju zakonitog novca u Kaliforniji

Post Novosti

Prva barica za prihvatanje bitkoina stiže u Kinu