Icing na torti: R3 pokreće Corda Distributed Ledger verzija 1.0 | RS.concellodemelon.org

Icing na torti: R3 pokreće Corda Distributed Ledger verzija 1.0

Icing na torti: R3 pokreće Corda Distributed Ledger verzija 1.0

Sounds of proslave dva puta prekinut je R3 glavni arhitekta Ričard Gendal Brovn kada je pokušao da prenese detalje iza pokretanja najnovije verzije Ćorda distribuirane glavne knjige platforme njegove kompanije.

Glavni prekretnica za pokretanje, Ćorda verzija 1.0 sledi dve godine rada, kod doprinosi iz više od polovine 100 članova konzorcijuma je i više od $ 100 millionin kapital podigao.

S obzirom na očiglednu napor uključen, nije ni čudo Brovn kolege u Londonu su ostali bore za komad onoga što bi mogao završiti kao istorijski jagoda-krem kolač treba da obeleži ovu priliku.

Prvobitno predstavljen u 2016. Kao jeftiniji, jednostavniji način za globalnih finansijskih institucija za vođenje širok spektar transakcija, Ćorda je od tada evoluirao da reimagine put širok spektar preduzeća razmenu vrednosti.

Core na veliki broj mogućnosti uključene u novom izdanju je mogućnost Platforma je dozvolio da je R3 da članovi, partneri i entuzijasti open-source izgrade svoje aplikacije bez potrebe da brinete o zastoje koje proističu iz changesto koda.

Braun je rekao CoinDesk:

"To će biti mnogo lakše od jedne verzije na drugu, i koji omogućava programerima poverenje da više teško sada investiraju, a platforma će i dalje raditi za njih idu u proizvodnju."

Konkretno R3 sada garantuje tri osnovne API će biti kompatibilan sa starijim verzijama softvera, osobina koja se proteže na alatima za izgradnju decentralizovane aplikacije i klijent interfejs za te aplikacije, u skladu sa internim dokumentima.

Pored poboljšane privatnost, uključujući punu podršku za poverljive identiteta, poboljšanom izdanje sadrži i redizajnirani mreža kartu servis za lakše skaliranje.

Dok se očekuje takav "API za stabilnost" u srž Corda da daju korisnicima poverenje da investira i gradi na platformi, programeri R3 će nastaviti da eksperimentišu sa, i poboljšati kod.

"To je apsolutno kritičan korak ka omogućavajući nam veliki i brzo raste zajednice programera da dobiju rešenje živi", rekao je Braun.

Prekretnica

Ali, dok Ćorda može zvučati kao i mnoge druge blockchainiterations, platforma je uvek trebalo da bude malo drugačije, omogućavajući korisnicima da kontrolišu koje informacije su delili sa kojima korisnici.

Čak i pre današnjeg oslobađanja, metodologija Ćorda dokazala privlačan bankama, regulatora i tehnoloških kompanija čiji rani rad je pomogao precizirali kod.

Nedavno, jedan od glavnih Velika Britanija finansijski regulatori; grupa 11 banksincluding BNP Paribas, HSBC, ING i Mizuho; i tek gigant Hevlett Packardhave počela da radi sa Corda.

Usput, svi ovi različiti projekti su obezbedili povratne informacije na platformu, dok ranije ovog leta, kada Braun rekao je frekvencija ove promene bile potrebne su počeli da smanjuju.

To je taj osećaj stabilnosti koji je služio kao signal kompanije koja je bila spremna da se obaveže na "zamrzavanje" osnovne API, objasnio je Braun.

Kao njegove kolege slavio u susedstvu, on je zaključio:

"Dobili smo do tačke gde je apstrakcija, jezgro dizajn vrsta samo kristališe u stvari koja čini da se dobro radi za mnogo drugih ljudi."

Slične vesti


Post Novosti

Bitcoin preuzima Davos fazu u raspravi na valutnom panelu

Post Novosti

Bitfinek se sprema za rast bitka za trgovinu sa novim bokljama

Post Novosti

Toiota-ova divizija za istraživanje i razvoj je izgradnja Blockchain konzorcijuma

Post Novosti

Bank of America: Bitcoin ima jasan potencijal za rast

Post Novosti

Kongresni odbor poziva na CFTC Clariti na Bitcoin

Post Novosti

Bitcoin Ransomvare zamrzava kancelarije Saveta širom Italije

Post Novosti

Američka vladina laboratorija traži Blockchain za P2P energiju

Post Novosti

Charlie Shrem se nada da će slobodno proći nakon dogovora o priznanju krivice

Post Novosti

IBM rampira Kina Blockchain rad sa probnim lancem snabdevanja

Post Novosti

Anonimno Prijava? Civic ide sa Live Blockchain Authentication Service

Post Novosti

Belgijsko poresko telo: Bitcoin trgovine ne podležu PDV-u

Post Novosti

Hakeri ukrali $ 1.65 miliona u NKST-u iz BTER Ekchange