Japanski top regulatori predložiti Mt. Malo vjerovatnoća Gok intervencije | RS.concellodemelon.org

Japanski top regulatori predložiti Mt. Malo vjerovatnoća Gok intervencije

Japanski top regulatori predložiti Mt. Malo vjerovatnoća Gok intervencije

Bez vremenskoj izdata još od Mt. Gokas do kada će se ponovo dozvoliti prenos sredstava treće strane - i znake komunikacije sa izuzetno ćutljiv Kompanija Japan sa sedištem u koje se pojavljuju manje verovatno, globalni klijenti Berzi je počela da se okrene japanskim finansijskim vlastima u ponedeljak potencijal regres.

Međutim, finansijske vlasti u zemlji su navodno distanciraju od bilo kog potencijalnog odgovornosti, treba da zabrinute razmena podrazumevani svoje obaveze usluga.

Vall Street Journalreported 24. Februara da je Agencija Japana Financial Services (Rights), koji nadgleda zemlja je bankarstvo, osiguranje, hartije od vrednosti sektori, ne vidite nadzor digitalnih valuti razmene u okviru svojih obaveza.

Govoreći na listu, predstavnici FSA said:

"Bitcoin nije valuta, radi kao alternativu valute, poput zlata FSA je zadužena za usluga štednje zasnovane Dakle, Bitcoin razmena nisu predmet naše regulatornog nadzora..."

Vijest dolazi samo nekoliko sati nakon što generalni direktor Marko Karpeles ostavku iz odbora na Bitcoin Foundation, što je potez koji je izazvao skroman oporavak cena dešavaju na mreži promucao, i uz sve glasnim protestima korisnika.

Glavni finansijski agencije follov

Iako je vest iz FSA je nesumnjivo više nego katastrofalno za razmenu korisnike, drugi državni i privatni subjekti mogli bi da još uvek korak u da pruža olakšanje ako i kada je to potrebno. Iako, mnogi od ovih organizacija su trenutno uzima sličan stav kao FSA.

Časopis je otkrio da Banka Japana, japanske centralne banke, izjavio je da "nije u poziciji" da reguliše Bitcoin razmena. Isto tako, japanskog Ministarstva finansija, u kabinet nivoa vlasti finansijske entiteta, usvojila sličnu osećanje u korespondencija sa medija.

Ministarstvo unutrašnjih poslova i komunikacija, koja ima nadležnost nad IT pitanja, bio je manje jasno u svom stavu, rekavši.

"Mi nismo u poziciji da bilo presude po ovom pitanju."

Budućnost Mt. Gok

Uprkos činjenici da Mt Gok je ranije predložio odnos sa FSA, agencija, rekao je izveštaj nije izdao problematičnom razmenu bilo kog operativnog savet u poslednjih nekoliko nedelja, što ukazuje da je intervencija u slučaju njegovog potencijalnog kvara je verovatno.

Ipak, uprkos činjenici da je strah od Mt. Gok podrazumevani se širi, izvori bliski Mt. Gok ukazuju da je razmena može da bude blizu rešenja.

Bivši BitInstant direktor Čarli Shrem ukazuju na reddittodai da "dobra vest [je] na horizontu za ljude koji imaju sredstva zaglave u MtGok", iako nije elaborira u saopštenju.

Slične vesti


Post Novosti

GoldMonei Group dodaje Bitcoin u svoje dragocene metalne trezore

Post Novosti

70.000 stanovnika karipskih ostrva biće primljeno u 2018. godini

Post Novosti

CeKs, droge i oproštajni fond

Post Novosti

Azijske razmene usvojile su kontroverzni metod brojeva za berzanske poslove

Post Novosti

Canadian Lav of Bitcoin: Sve što treba da znate

Post Novosti

Bitcoin Missing Out kao UK trgovci se pomeraju od gotovine

Post Novosti

CFPB može zahtevati zaštitu potrošača za digitalne novčanike

Post Novosti

Senator: Vladin izveštaj pokazuje da SAD ne zaostaju za Bitkominom

Post Novosti

Da li su kineski šaputali gorivo za preuzimanje goriva?

Post Novosti

Bitfin: Zaključni panel razmatra Bitcoin Doomsdai Scenarije

Post Novosti

Prvi bitkoin prvi Felon Charlie Shrem počinje dvogodišnju kaznu

Post Novosti

JPMorgan predstavio projekat Juno na sastanku Hiperledger Blockchain