Bitcoin Arcade Machine je kao Donkei Kong | RS.concellodemelon.org

Bitcoin Arcade Machine je kao Donkei Kong

Bitcoin Arcade Machine je kao Donkei Kong

Stručnjak za igraonica koji je razvio Bitcoin-radi bazen tablehas objavio svoj Arcade Machine ekvivalent.

Liberti Games, sa sedištem u Velikoj Britaniji, je razvio metodu retrofitting arkada mašina, tako da igrači mogu da igraju sa Bitcoin nego torbom punom metalnih novčića.

Tehnički direktor kompanije Stjuart Ker izjavio je arkada mašina može biti opremljena sa Raspberri Pi, a jednostavna kreditne kartice veličine kompjutera, i ostalih komponenti, tako da igrači mogu poslati Bitcoin na novčaniku The Machine vlasnika. Metoda je slična onoj koju koriste Liberti Games u kostim pool tabele da prihvati Bitcoin. Kerr said:

"Volimo arkada mašine na slobodi igrama, mi smo ih sada prodaje za više od 10 godina. [Ali] nisam siguran da li je to samo mi, ali ja nisam imao novčiće na mene, tako da je ideja o arkada mašina koje možete platiti u Bitcoin izgleda kao stvarno dobra ideja! "

Ker je rekao Arcade tehničara u kompanije radili zajedno Bitcoin-pamet zaposlenima da razviju mašinu. Jedna mašina je do sada postavljen, ali firma ima mogućnost da Retrofit neki od arkadnih mašina kovanica-prihvatanje koje prodaje, uključujući i najnovije ormara izdavača kao što SEGAor Namco.

Jeftini kao mikročipova

Ker je rekao postavljanja Arcade Machine sa opcijom Bitcoin će biti relativno jeftin poduhvat. Operater vodi sopstveni veb server (za Raspberri Pi da komunicira sa Bitcoin mreže) će platiti manje od 100 £. On je dodao da će koštati malo više ako Liberti igre domaćin servera.

Liberti igre arkada mašina koja je trenutno modifikovan da prihvati Bitcoin je Galaksija Kosmički III 60-u-1 model. Stand up kabinet ima dva seta džojstika sa šest osvetljene tastera svaki.

"Nema sumnje da su ljudi koji vole da igraju arkadne igre, naročito retro one, takođe vole svoju tehnologiju."

Iako spasavanje Princess Peach od zlonamernog Donkei Kong sa Bitcoin može da se žali, Arcade mašina Bitcoin-prihvatanje će verovatno ostati novina proizvod za neko vreme. Barem to je mišljenje Stephen rano, osnivač individualne Pubs Ltd, koja je vlasnik pet pabova u Velikoj Britaniji da prihvati Bitcoin. Rano je primetio da nije njegovi pabovi nemaju nikakve arkadne mašine u njima.

"Činjenica da je arkada uređaj podržava uplatu Bitcoin i novac neće biti velika stvar, stvarno. Na primer, uzmemo Bitcoin over the counter u našim kafanama, ali to je manje od pola procenta od naše prodaje. Dakle, to nije velika stvar u ovom trenutku. "

Međunarodni interes

Liberti igre prethodno objavio tabelu bazen Bitcoin-prihvaćeno da je "privukla dovoljno međunarodnog značaja". Firma je uzeo dva naloga na stolovima, iako je teren pitanja iz celog sveta.

"Mislili smo da možda ima nekoliko tech-pamet pabova u Velikoj Britaniji zainteresovana, ali u stvarnosti je interesovanje je bilo mnogo daleko flung od toga Bitcoin navijača u Južnoj Americaand Asiaseem zaista zainteresovan za ideju.", Rekao je Ker.

Firma je ugovorio brod tabele, koje može da teži i do 300kg, međunarodnim klijentima.

Liberti Igre kaže da je u Velikoj Britaniji je najveći snabdevač ili bazen stolovi, arkadne mašine i fudbal (ili fudbaleri) tabele. Ona prodaje više od 2.000 bazen tabele godišnje, a više od 1.000 arkada mašina godišnje. Prema Kerr, oko 90% od poslovanja firme je u Velikoj Britaniji.

Pogledaj mašinu u rad ovde.

Malina PiLiberti igre

Slične vesti


Post Novosti

Bank of France upozorava na nestabilnost Bitkoina

Post Novosti

Australijska vlada bi uskoro aukcionirala 9 miliona dolara u bitkama za svilene puteve

Post Novosti

Novčanici za novac: Bitcoin bankomati Napravi debitantu Capitol Hill

Post Novosti

Komora za digitalnu trgovinu predlaže oslobađanje od malih preduzeća za BitLicense

Post Novosti

Alien Invasion iOS Game Omogućava korisnicima da zarade Bitcoin za preporuke aplikacija

Post Novosti

Bitcoin gaming sajt SatoshiDice se zatvara američkim igračima

Post Novosti

Bitnet pokreće instant alat za odobravanje za Bitcoin Merchants

Post Novosti

Alt-valuta firma BizKs nabs $ 700k

Post Novosti

Bitcoin startup Abra pokreće pokretanje aplikacije za prenos novčanica

Post Novosti

NIST objavljuje Izveštaj Blockchain-a za poslovne početnike

Post Novosti

Consensus 2018: Santander šef Inovacije za razgovore o tehnologiji Blockchain Tech

Post Novosti

Usvojiti Projekat Node ima za cilj da poboljša Bitcoin Netvork Securiti