Aljaska sudija želi pape Francisa da potvrdi Blockchain | RS.concellodemelon.org

Aljaska sudija želi pape Francisa da potvrdi Blockchain

Aljaska sudija želi pape Francisa da potvrdi Blockchain

Aljaski konzervativni komentator i samozvani sudija je pozvao svet da prihvate blockchain tehnologiju.

Ana od Rajc, koji često vritesabout socijalnu pravdu i SAD, tvrdi da su problemi u zemlji su rezultat veka vladavine "od strane kriminalaca koji su oteti naše vlade, bogatstvo i nasleđe".

U svojim esejima, od Reitz izdvaja Federalnih rezervi, Međunarodnog monetarnog fonda i drugih organizacija, kao simbol ovih pitanja. Krajem prošle godine je otišla tako daleko nazivajući za arrestof predsednika Baraka Obame i američkog Kongresa, dobija internet sramotu u procesu.

Međutim, u 22. Januar pismu upućenom papi Francis, od Rajc napisao da distribuira finansijska mreža može pomoći u rešavanju tih problema. Dok je ona ne imenuje Bitcoin direktno, ona verovatno aludira na digitalnu valutu putem "zajedničkog širom sveta valute".

Von Rajc objasnio:

"Umesto da jedan ili dva ili tri robe i koristeći ih kao merila vrednosti - koje uvek dovodi do nestašice i gomilanja i manipulacije tih roba - zašto ne flip ovu paradigmu na glavu, i koristiti sve vrednosti svih rada i sve prirodnih resursa da podrže zajedničku svjetska valuta koju sprovode blockchain tehnologije, koja je dostupna svima, svuda? "

Decentralizovani valuta, ona tvrdi, da bi se lakše predati ovu vrstu usluge jer otklanja uticaj pohlepnih trećim licima.

"Šta god pružanje usluga problema nije bilo, ili koji još uvijek, može se sada prevazići preko istinito i iskrenom svetu valute i kreditnog sistema korišćenjem blockchain tehnologiju", piše ona, dodajući:

"Molimo vas da priznaju istinu i završiti ovu psovku, ove lažne tvrdnje o nestašici, jednom za svagda. Priznaj da postoje samo dve stvari od vrednosti na Zemlji do sada je trgovina među muškarcima je u pitanju ---- rad i prirodne resurse. "

Kasnije u komadu, od Rajc šetnje kroz kako ovaj teorijski sistem može funkcionisati, sa izdvajanja resursa na osnovu nacionalne populacije. Ipak, svaki pripadnik tih društava će biti povezan preko blockchain i primaju svoje prihode kroz njega.

Ona napisala:

"Nema razloga da svaki čovek, žena i dete na ovoj planeti ne može dati osnovni životni stipendiju i nalog investicija. Ovo može biti isporučen korišćenjem dva odvojena pre-paid kreditne račune sa transakcijama preko blockchain.

Ona je proširen na ideji u drugom pismu, na temu Kine.

"Možemo trgovati kreditne brojeva na knjigama i koristiti blockchain transakcija da ih prate - i omogući svakom od nas vrednosti na osnovu naše ukupne sposobnosti za rad i doprinese, plus naš deo svetskih prirodnih resursa", napisala je ona.

"Nema više lažnih valute duga. Nema više krađa iz budućnosti. Nema više lažnim kontrole i robnih manipulacije."

Rajc nisu odgovorili na pitanja u vezi sa slovima, uključujući da li su zaista bili poslati u Vatikanu u Rimu, na globalnom sedištu Rimokatoličke crkve.

Von Rajc zaključuje svoju 22. Januara pismo sa pozivom na akciju za Papa Franja i Rimokatoličke crkve da odbaci postojeći finansijski sistem i "priključi sa ljudima da se okonča korporativnom pohlepe i nedostatka odgovornosti".

"Korporacije su izazvali ove probleme korporacije. - ne ljudi - potreba da plati ih ispravljamo i čišćenje ih", napisala je ona.

ReligionLifestile

Slične vesti


Post Novosti

Bitcoin Marketplace Purse otkriva Instant Amazon Shopping Opciju

Post Novosti

Argentinska berza domaćin VC i finansijskih profesionalaca za Bitcoin okrugli sto

Post Novosti

Velika Britanija sudija: ne treba sumnjati na pametno ažuriranje zakona o ugovorima

Post Novosti

21 Inc unveils a plan to make everi computer a bitcoin computer

Post Novosti

Bitcoin razmene utiču na uticaj dok Vogogo pređe na uslugu plaćanja zaklopcima

Post Novosti

Kongresni odbor poziva na CFTC Clariti na Bitcoin

Post Novosti

Platite u Bitcoinu za zemljište u čileanskom slobodarskom raju

Post Novosti

Bitcoin Paiments dokazuju uspjeh prodaje za Green Man Gaming

Post Novosti

Bitcoin Pool: Malina Pi se koristi u novom bitkoinskom bazenu

Post Novosti

Revolucija Blockchain-a se neće uskoro dogoditi, kaže Banka Engleske

Post Novosti

Bitkoin svet skeptičan o tvrdnjama Craig Vright je Satoshi

Post Novosti

Australian Bus App smanjuje Bitcoin nakon loše vuče