SEC File Fraud Suit protiv Bitcoin startup-a Vlasnik | RS.concellodemelon.org

SEC File Fraud Suit protiv Bitcoin startup-a Vlasnik

SEC File Fraud Suit protiv Bitcoin startup-a Vlasnik

Komisija za hartije od vrednosti i berze podneo prevare prijavu protiv državljanina Velike Britanije optužen za bilking investitore od Bitcoin pokretanja.

Prema sudu documentsfiled danas, DIK optuženi Renvick Haddov od pogrešnih aktera koji su kupili u dva preduzeća je osnovana: Bitcoin Shop Inc., koji je objavljen kao platforma za trgovinu Bitcoin, i Bar radovi, ko-radni prostor Kompanija A liči na VeVork. Istovremeno, Kancelarija državnog tužioca za Južni okrug Njujorka je takođe tužbu protiv Haddov.

DIK navodi da Haddov, koji boravi u Njujorku, pogrešno ključne faktore o radu kompanije i pozadine viših rukovodilaca Bitcoin Store Inc., koji, prema saopštenju, "ne izgleda da postoji" u pokušaju da se Allure potencijalni investitori.

Haddov - ko je DIK rekao je stvorio brokersko-dilersko društvo, pod nazivom InCrovd Kapital, bez registracije sa agencijom - dodatno je optužen za skretanje sredstva prikupljena od investitora na bankovne račune izvan zemlje.

DIK je rekao todaiin oslobađanje:

"Haddov navodno preusmerava više od 80 odsto u sredstava prikupljenih od strane brokera-dilera za Bitcoin prodavnici, a od Bar Vorks bankovnih računa poslati više od 4 miliona $ za jednu ili više računa na Mauricijusu i $ 1 milion na jedan ili više naloga u Maroku."

U sudskim dokumentima, DIK je primetio da Haddov prethodno dobila osam godina diskvalifikaciju u Velikoj Britaniji od radeći kao direktor preduzeća, zabranu koja proizilazi iz njegovog učešća sa firmom koja se zove brendirani Slobodno PLC.

SEC je takođe naveo da su lažni identiteti zaposleni u optuženih firmi. Sudski dokumenti napomenuti da je direktor pokretanja je nazvan Gordon Phillips, koji se pojavio u spotova za uslugu. Prema LinkedInpage je profilisana osoba radila za HSBC u Londonu i Hong Kongu, kao i Deutsche Bank.

Ipak, agencija tvrdi da je Gordon Filips "nikada nije radio za HSBC ili Deutsche Bank" i veruje da je ime je fiktivni jedan.

Ranije ovog meseca, Njujork poslovna publikacija Krejn je izvestio o propasti Bar radova, uz napomenu da je firma je predmet istrage od strane Federalnog istražnog biroa, kao i dva tužbe investitora na čelu. U izveštaju u januaru, od prava stvar, prvi je predložio da su lažni identiteti zaposleni.

Čini se da je sajt vvv.bitcoinstore.global da bude povezan sa šeme. Pritiskom releasepublished na sajtu u julu 2015. Godine pokazala je da Bitcoin magazin Inc, tačan naziv subjekta optužen od strane DIK, pokušava da izda kabriolet menice sa kuponom od 8% na godišnjem nivou u cilju podizanja miliona $ 1.825.

FraudSECLavsuit

Slične vesti


Post Zakoni

Američki zakonodavci traže oslobađanje od poreza za Bitcoin transakcije ispod 600 dolara

Post Zakoni

Bitcoin Banking, rešavanje krađe ID-a i zašto regulatori treba da vole pastije

Post Zakoni

Alpha Technologi Blame PaiPal Dispute za ASIC Deliveri Delai

Post Zakoni

Bitcoin Ovnership i njegov uticaj na opasnost

Post Zakoni

Patent bitkoina - samo pitanje vremena?

Post Zakoni

Ben Lavski: Prijatelj ili neprijatelj?

Post Zakoni

Bitfineks Sues Vells Fargo Preko Bank Transfera Zamrzne

Post Zakoni

Ben Lavski demonstrira evoluciju o bitkoinskim problemima u Redditu AMA

Post Zakoni

Bats Ekchange se bori protiv Vinklevoss Bitcoin ETF Rejection

Post Zakoni

Sud preuzima kontrolu nad kriptom razmene digitalnih valuta

Post Zakoni

Ben Lavski: Njujork ne može da rizikuje da se Regulator Bitcoin ispravi

Post Zakoni

Iznad Regulacije: zašto je Bitcoinov problem sa hitnim pritiskom građanski zakon