Overstocks TØ je već izgradio platformu za trgovanje regulisanim ICO-jevima | RS.concellodemelon.org

Overstocks TØ je već izgradio platformu za trgovanje regulisanim ICO-jevima

Overstocks TØ je već izgradio platformu za trgovanje regulisanim ICO-jevima

Američki maloprodajni gigant Overstock.com je čekao SAD hartije od vrijednosti komisija (DIK) je da kažem svetu tačno kada je kripto znak je sigurnost.

Od 2014. Godine, kompanija je izgradnja regulisan, blockchain-povered berzu da prodajemo tokenized, usklađene hartije od vrednosti, i to čak prodao prvi SEC regulisano kripto-securitieslast decembra.

To je bio istorijski trenutak, ali onaj koji je možda samo malo ispred svog vremena. Od podizanja $ 1.9m u prodaji sopstvenih akcija na platformi, ni glasa nije čuo o potencijalu za druge da slede taj primer.

Ono što osnivačima nadao bi biti početak nove ere blockchain hartija od vrednosti je prekinut od strane rastuće novog koncepta koji se zove početni novčića ponudu (ICO).

Umesto kompanija prikupljanja sredstava pod budnim pogledom na DIK, Icos prvobitno obećao da će iseći platforme provajdera bih da i regulatora u potpunosti. Ukratko, potencijalni prekid je sama prekinut nepredviđene tehnološki skok.

Predsedniku Džozef Kamarata rekao CoinDesk:

"Bili smo malo nervira kada ti Icos počela skida. Nisu dobijanja saglasnosti, to je divlji zapad. Dugo mislili smo i naporno radimo svoj sopstveni ICO. Ali mi padati, pada regulatornog put."

Onda, ranije ove nedelje, da je dobio vest da je čekali kada SEC konačno objavila je rezultate prekretnicu reportin koji je jasno postavljen svoju logiku zašto su neki tokeni još hartije od vrednosti.

Pored toga, u izveštaju je objasnio da, jednom simbol izdaje u ICO je smatran sigurnost, samo domaće hartije od vrijednosti razmjene kao što su Nasdak i neke alternativne sisteme trgovanja (ATSS) je dozvoljeno da budu uključeni u trgovini.

To je u ovom trenutku u izveštaju da Kamarata rekao da očekuje da pronađe mogućnost je čekali.

Iz izveštaja SEC:

"Svako lice ili lice koje se bavi aktivnostima razmjene. Moraju da se registruju kao nacionalne razmene hartija od vrednosti ili rade u skladu sa izuzeće od ove registracije."

Blockchain AUN

Otkriven u Nasdak u avgustu 2015. Godine, da je concertedeffort Overstock.com osnivača Patrick Birne je da se čak i sa Vall Streeta.

Dugo klevetnik od prakse pod nazivom "goli kratak prodaja" - gde trgovci metodično podnošenje ponuda niz Cena akcija prodajom akcija nisu prvi nabaviti, Birn set o korišćenju blockchain izrezati svima koji je stajao na putu prodavaca i kupaca.

Ali, kao podružnica javno trguje overstock.com, koja je i sama žrtva jednog allegednaked short selling šema je, Birn će morati da pobedi sistem iznutra.

Nakon o nizu ackuisitionsbi overstock, da je dobila redak ATS dozvolu zajedno sa velikim brojem vrednih veze sa nacionalnim berzi hartija od vrednosti, prodaje-side sistemi za upravljanje, i još mnogo toga.

Tako je bilo, tako još u decembru 2015. Godine, isti regulatorno telo koje je objavila smernice ranije ove nedelje approvedBirne plan da izda legalno usklađeni blockchain hartije od vrednosti.

"Mi smo u jedinstvenoj poziciji u koji mi već odobrena za ATS", rekao je Kamarata, koji se pridružio kompaniji nakon što je njegov kapital bi rutiranje kompanija, SpeedRoute, bio ackuiredbi Overstock.

Je nastavio:

"Mi smo takođe integrisana u svakoj akcije američkih berzi. Dakle, ako žele da trguju na nacionalnom razmeni mi već međusobno povezane."

Regulisane Icos

Od zaliha prodat prvi ikada DIK-regulisana blockchain akcija, ideja o uklanjanju posrednike u okviru postojećeg finansijskog paradigme je dobila zamah, čak i ako sporo.

U martu 2017, Blockchain Kapital objavila svoju compliantICO izgrađen korišćenjem iste poslove Act izuzetke navedene u izveštaju SEC, eventualno podizanje 10 miliona $ od 50 miliona dolara fonda prodaje svoje tokenized hartije od vrednosti.

Jedno od mogućih objašnjenja za relativno mali broj usklađen blockchain kapitala povećava neizvesnost u vezi sa zakonitosti snimanje zaliha vlasništvo na distribuira knjige, prema Andrea Tinianov, osnivač i direktor Delavare Blockchain Inicijative drzavne.

Koristeći tehnologiju to je matična kompanija investedin prošle nedelje, od strane njujorške Simbiont, Delaver je upravo potpisao je zakon niz amandmana koji Tinianov je rekao će ukloniti mnogo toga neizvesnosti za preduzeća osnovanih u njenom stanju.

"Imamo regulatornog okvira za blockchain akcija", rekao je Tinianov. "Sada SEC dolazi u sa saveznim smernicama i to je prirodno uklapaju."

Višestruki izvori su potvrdili da su "desetine" od Icos u delima traže da radi usklađene projekte, ali da je vreme da se tržište sa takvom investicije od šest meseci do godinu dana.

Za kompanije koje traže da bude domaćin takve kapital povećava, Kamarata rekao je da je spreman sa svojim ICO tehnologiji, dokle god su spremni da stave u nogu radu.

"Mi smo spremni da ih danas", rekao je on, zaključujući:

"Ako su prošli kroz odgovarajuće regulatorne kanala."

Slične vesti


Post Zakoni

8 najvećih Bitcoin Heroes and Villains of 2018 (do sada)

Post Zakoni

Ben Lavski: Prijatelj ili neprijatelj?

Post Zakoni

Sud preuzima kontrolu nad kriptom razmene digitalnih valuta

Post Zakoni

BitConnect tužbe se naplaćuju na Floridi

Post Zakoni

Blockchain je savršen za državne usluge

Post Zakoni

Ja ću vam dati svoj bitkoin kada ga ispričate iz mojih hladnih, mrtvih ruku

Post Zakoni

Američki zakonodavci traže oslobađanje od poreza za Bitcoin transakcije ispod 600 dolara

Post Zakoni

Demo Dai Recap: 5 Boost VC Bitcoin startupi na usponu

Post Zakoni

Legal Renaissance, Blockchain Stile

Post Zakoni

Alpha Technologi Blame PaiPal Dispute za ASIC Deliveri Delai

Post Zakoni

Iznad Regulacije: zašto je Bitcoinov problem sa hitnim pritiskom građanski zakon

Post Zakoni

Bitfineks Sues Vells Fargo Preko Bank Transfera Zamrzne