Osnivači Tezosa tužili za vrednovanje vrijednosnih papira u potencijalnoj klasi | RS.concellodemelon.org

Osnivači Tezosa tužili za vrednovanje vrijednosnih papira u potencijalnoj klasi

Osnivači Tezosa tužili za vrednovanje vrijednosnih papira u potencijalnoj klasi

A klasa akcija statusa Tužba traži je podneta u Kaliforniji protiv osnivača i promotera kontroverznog blockchain projekta Tezos.

Tužba predstavlja najnoviji obrt u tekućoj spatbetveen Tezos osnivači Kathleen i Artur Breitman i Johan Gevers, šef Tezos fondacije, neprofitna stvorio da promoviše i podrži razvoj projekta. Breitmans optuženi Gevers samo-poslovanja, sa Gevers navodeći zauzvrat da Breitmans su tražili da ubije njegov karakter i pokušavaju da uzurpiraju kontrolu temelja.

Da se ​​unutrašnja borba za vlast provalio u javnosti ranije ovog meseca, potpiruje kritike projekta i podizanju pitanja o tome kada će Tezos mreže uživo. To je meseci nakon što je projekat pokrenuo je rekordan $ 232million u tokena - prihod od kojih su sada deo spora. Tokeni su tek treba da se izdaju.

Submitted 25. Oktobra u grani San Francisku Višeg suda Kalifornije, po tužbi imena više optuženika, uključujući Breitmans i Gevers.

Dinamic Ledger Solutions, Inc., kompanija Delaver sedištem u vlasništvu Breitmans, u Tezos Fondacije, i Strange Brev strategije, firma za odnose sa javnošću koji je promovisao projekat ispred svog ICO, takođe imenovan kao optuženih.

U tužbi, podnela zakon firma iz San Dijega Tailor-Copeland zakon u korist tužioca i Tezos MCK osiguranika Andrev Baker, navodi da su optuženi prekršili US zakon hartija od vrednosti preko tokena. Konkretno, optuženi se tereti za prodaju neregistrovanih hartija od vrednosti, počinio prevaru hartija od vrednosti, lažne reklame i nelojalne konkurencije ( "tako što materijalno lažno prikazivanje i propuste").

Kada za komentar, Bejker Markuart advokat Brajan Klajn, koji je predstavlja Breitmans, rekao je da su njegovi klijenti planira da "agresivno" bori protiv tužbu.

"Ova tužba je bez zasluga za mnoštvo razloga. Kathleen i Artur Breitman, koji su briljantni preduzetnici i vizionari, će se agresivno brane. Oni bi trebalo da nikada nisu bili tužili", rekao je Klajn CoinDesk.

"Kao opšte stvari, Fondacija ne komentariše potencijalne parnice", rekao je Gevers kada kontaktirati putem.

Strange Brev Strategije odbio je da komentariše kada dostigne.

'Nered' napred?

Kako tužba istrese - uključujući i da li dobija sertifikat sa klase akcija - ostaje da se vidi, s obzirom na rani stadijum slučaja.

Čak i dalje, posmatrači kao što je Anderson Death advokat Stiven Pallei kažu da je tužba mogla otegnuti bez obzira na dugoročne bogatstva samog Tezos mreže. Tvrdnja da su zakoni državne hartije od vrednosti (ne samo federalnim) prekršila predstavlja "značajan prostor rizika za ICO promotera" u celini, rekao je Pallei.

Pallei je sugerisao i da tužba ne može biti jedini podneo u odnosu na kontroverze, nagađa da je "plagijator" spor mogao pojaviti kako vreme prolazi.

". Ukratko, to je komplikovano nered sumnjam da će se brzo rešiti, čak i ako su tokeni brzo izdaje Nije jasno kakav je uticaj koji će to imati na razvoj Tezos", ". Pallei rekao CoinDesk, dodajući:

"To definitivno nije veliki napredak za novi poduhvat."

Kompletan sud podnošenja mogu se naći u nastavku:

Težinu s Filingbi CoinDeskon Scribd

LavsuitClass ActionTezos

Slične vesti


Post Zakoni

Bank of America je već prijavila preko 20 patentnih blokova

Post Zakoni

Demo Dai Recap: 5 Boost VC Bitcoin startupi na usponu

Post Zakoni

Sudija odbacuje dugotrajnu ponudu za ukidanje uredbe Nev Iork Bitcoin

Post Zakoni

Blockchain je savršen za državne usluge

Post Zakoni

Bitcoin biznis i kanadske banke: Dilemma Catch 22

Post Zakoni

Američki sud zamrzava imovinu BitConnecta kao podizanje tužbi

Post Zakoni

Bitfinek zapošljava advokatsku kancelariju na izazove kritičara

Post Zakoni

U odbacivanju Bitkoina kao novca, Florida Court postavlja verovatnije prethodnike

Post Zakoni

Bitfineks Sues Vells Fargo Preko Bank Transfera Zamrzne

Post Zakoni

Prekidanje najnovije verzije BitLicense u Nev Iorku

Post Zakoni

Bats Ekchange se bori protiv Vinklevoss Bitcoin ETF Rejection

Post Zakoni

8 najvećih Bitcoin Heroes and Villains of 2018 (do sada)