Novac na Mougaiaru? Autor bloka posla biznisa pokreće Cripto fond | RS.concellodemelon.org

Novac na Mougaiaru? Autor bloka posla biznisa pokreće Cripto fond

Novac na Mougaiaru? Autor bloka posla biznisa pokreće Cripto fond

Autor i investitor Vilijam Mougaiar je pokrenula criptocurrenci Indek Fund blockchain bazi.

Najavio je juče, Mougaiar je jedan od 12 menadžera otvoriti fond na iconomi, digitalni imovine platforme za upravljanje u blockchain bazi. Prema Mougaiar, međutim, njegov fond će se razlikovati tako što investitori imaju koristi od nečega da je jedinstveno u stanju da pruži - svoje znanje.

"Ja sam u stanju da izbalansira i rebalans koš u povoljnom način. I to izoluje prosečnog korisnika iz neke od slepih tačaka koje se mogu suočavaju", rekao je on.

S tim u vezi, Mougaiar nudi ne nedostaje akreditiva, pošto je autor knjige "Biznis Blockchain," u izdanju Vilei prošle godine, kao i pokretanje popularnu konferenciju fokusirana na ekonomiju digitalnom aktive u nastajanju u maju prošle godine.

Mougaiar rekao CoinDesk:

"Predlog vrednost je da sam deo ovog tržišta. Da razgovaram sa ovim preduzećima. Znam svoje izvršne direktore. Znam svoje osnivače. Znam pravu priču."

Naime, za više početnike investitora, Fond će tražiti da ulažu u širem criptocurrenci klase sredstava, izvan poznatijih opcije kao što Bitcoin.

U tom cilju, Fond će obuhvatiti raspodelu 15 criptocurrencies da će se promeniti na osnovu Mougaiar je izgledima na criptocurrenci prostoru. Trenutno, Mougaiar će održati najveći raspodelu, na 20 procenata ukupnog indeksa, u etru, a 10 odsto u Bitcoin.

Tri manje poznate criptocurrencies - Steem, Nekium i cofoundit - će svaki predstavljati 10 odsto indeksa je imanja. Preostalih 10 criptocurrencies, koji uključuju dinju, augur i osnovnih pažnju znak će svaki od njih pretstavlja 4 odsto građe.

"Imajući korpe criptocurrencies, kojim upravlja neko ko zna šta oni rade, na neki način uklanja neke od rizika za prosečnog potrošača", rekao je Mougaiar.

Troškovi fonda i struktura

Ali, dok je novi kripto indeksni fondovi se pokreće skoro svakodnevno, Mougaiar je fond izgleda da se udvara novu klasu na malo investitora - oni koji imaju više iskustva u criptocurrenci nego u tradicionalnim tržištima.

Mougaiar indeks tereti relativno nisku ukupnu naknadu od 5 odsto, što je u potpunoj suprotnosti sa vrlo visokim "dva-i-dvadeset" naknada sredstava hedž struktura Fiat-baziranih ponekad naknade.

Rukovodioci tih sredstava će obično tvrde da je njihov istraživački rad, a ponekad i aktivno trgovinu, vozite troškove - i da im vrati opravdaju svoje naknade, iako je to tvrdnja je vrlo kontroverzna jedan. Mougaiar rekao CoinDesk da naplaćuje premije preko 2 odsto ponekad napunjena bilov-naknada pasivne sredstva jer smatra da aktivno upravljanje može da obezbedi investitore sa značajnim dodatnim stvaranja vrednosti.

Takođe, za razliku od drugih criptocurrenci hedž fondova, Mougaiar da ne zahteva minimalnu investiciju, nešto što bi trebalo da se žali na manjim maloprodajnim investitorima.

"To je kao da ste na berzi možete kupiti 0,1 Bitcoin Ne postoji minimalna..", Rekao je on.

Ronjenje dublje, partnerstvo Mougaiar so Iconomi deli dva odgovornosti obično konsolidovane u jednoj firmi u drugim sredstvima za praćenje niže tarife.

Kako bi se ulagalo u Mougaiar je fond, korisnici moraju prvo učitati svoj račun polaganjem Bitcoin ili etar na platformi Iconomi. Dok Mougaiar redovno bira početne portfolio izdvajanja i ponovo tegova, investitor je korisnički nalog će boraviti na blockchain platformi Iconomi.

Dodatna prednost partnerstva sa Iconomi, Mougaiar tvrdi, da investitori ne treba da upravljaju pritvor svojih ključnih parova.

InvestmentIndek FundsVilliam Mougaiar

Slične vesti


Post Investicije

Šta investitori treba da znaju Pre trgovanja Zcash-om

Post Investicije

Implikacije Bitkoina: novac bez vlade

Post Investicije

Kompanija Blockchain Align Commerce podiže $ 12,5 miliona serije A

Post Investicije

Blokstream podiže 55 miliona dolara za izgradnju Bitkominog Blockchain-a

Post Investicije

Startovanje Bitcoin Pairoll-a Bitvage podiže $ 760k

Post Investicije

Netki podiže 3,5 miliona dolara od Oreilli AlphaTech Ventures

Post Investicije

Ono što banke treba da rade sa Blockchainom u 2018. godini

Post Investicije

VC podiže 6,6 miliona dolara u finansiranje

Post Investicije

SEK usko gleda na javnu kompaniju Blockchain Pivots, kaže predsednik

Post Investicije

BitFuri investitor: Ostavi Blockchain mogućnosti za mene

Post Investicije

Da li je smanjivanje bezbednosti sigurno postalo dobar za bitkoin?

Post Investicije

Upoznajte Boost VC-ove najnovije Bitcoin i Blockchain startup-ove