Industrija govori nakon Bitcoinove odbacivanja ETF-a | RS.concellodemelon.org

Industrija govori nakon Bitcoinove odbacivanja ETF-a

Industrija govori nakon Bitcoinove odbacivanja ETF-a

Komisija za hartije od vrednosti i berze je odbacio napore da listthe Vinklevos Bitcoin ETF-a (Coin), što je izazvalo komentar ot mnogi od onih koji su gledali i čekali odluku.

Reakcije na vesti su, kao što se može očekivati, mešovita. Markets, pošto je pogodio novu svih vremena highof oko $ 1.325 pre donošenja odluke, pao sharplibefore oporavlja iznad $ 1,100. Neki posmatrači to smatra setbackfor Bitcoin, dok su drugi, poređenja radi, rekao da neće imati nikakav dugoročni uticaj.

Kada za komentar, Tajler Vinklevos udario optimistički notu, rekavši CoinDesk da bi više angažman sa agencijom pratiti.

On je u izjavi:

"I dalje smo optimisti i posvećen dovođenja COIN na tržištu, i radujemo se nastavljaju da rade sa osobljem SEC. Počeli smo ovaj put pre skoro četiri godine, i određuje da vidi kroz. Slažemo se sa DIK da regulacije i nadzora su važni za zdravlje svakog tržišta i sigurnost svih investitora. "

Takođe štrajkuju pozitivan belešku je Spenser Bogart šef istraživanja za Blockchain kapital. Bogart rekao CoinDesk da on misli da je odbijanje na Vinklevos Bitcoin ETF neće imati nikakav uticaj na Bitcoin je "prinudno fundamentalnu priču rasta".

Međutim, on je tvrdio da je odluka vlaži šanse da će DIK odobriti drugi Bitcoin-vezan finansijske proizvode, smatrajući njihov verovatnoća "izuzetno niska".

Bogart said:

"Osnov za neodobravanje COIN izgleda da se pokreće zabrinutosti sa osnovnim tržištima Bitcoin je u odnosu na nešto što je specifično za COIN podnošenja."

Industrija zauzima

Drugi je uzeo više kritički stav u svetlu rezonovanja Berzi je iza svoje odluke. U 38-stranica dokumentu, agencija je ukazao na nedostatak nadzora na svetskom tržištu Bitcoin, kao i opšteg nedostatka propisa koji je pretpostavio moglo podstaći investitora prevare.

Ipak Džeri Brito izvršni direktor neprofitne Novac centra, tvrdi da je odluka "stvara piletine i jaja problem" u kojem barikade do novih finansijskih proizvoda ometati vrstu razvoja potrebna za rešavanje tih problema.

Brito je objasnio:

"Kako da razvijamo dobro kapitalizovan i regulisanim tržištima u SAD i Evropi, ako finansijski inovatori nije dozvoljeno da dovede proizvode na tržištu koje raste domaću tražnju za digitalne valute kao Bitcoin?"

Čarls Haiter, direktor i osnivač criptocurrenci podataka sajta CriptoCompare, rekao CoinDesk da je odbacio Bitcoin ETF aplikacije, je "isprekidana" je "nada da će Bitcoin krene ka mainstream finansija".

Istovremeno, Haiter je rekao da je odluka SEC je ne isključuje pokretanje drugih Bitcoin proizvoda razmene trguje. Švedska, na primer, je dom za Bitcoin Tracker Jedan linkove proizvoda.

"Da li će ostali pravni sistemi će omogućiti Bitcoin ETF-a ostaje da se vidi", rekao je Haiter. "Ali, za sada sve nije dobro - i izgleda kao da su ostali ETF u planu za DIK se suočavaju sa istim kameni zid."

Gledajući unapred

Ali da li će odluka usporiti Bitcoin dole sebe? Adam nazad, direktor Bitcoin pokretanja Blockstream, rekao je on misli da današnji preokret je samo odlaže neizbežno.

On je rekao CoinDesk:

"Verujem da je ovo odluka SEC danas je privremeno skrenuli na neizbežan put Bitcoin je da će pre ili kasnije dovesti do svakog Vall Street i Main Street investitora biti u stanju da učestvuje u ovom perspektivnom tehnologije budućnosti, a paralelno, usvajanje će se nastaviti Apače za remeti, internet rodom, digitalni zlata i elektronskih osobina novčanih od kojih Bitcoin potiče svoju vrednost. "

Drugi, takođe, odražava na odluku u svetlu budućnost digitalnog valute. Dave Nadig, direktor industrije novosti sajta ETF.com, rekao je da nije iznenađen SEC potez. U stvari, on je pozicionirana da neregulisana priroda Bitcoin je sastavni deo digitalne valute.

"Odluka nije neko iznenađenje. Na kraju, to je manje o tome šta Bitcoin jeste ili nije, i o osnovi tržišne strukture za Bitcoin sebe. Ako DIK ne zna gde staje na bezbednost, teško je za njih da se iza toga ", rekao je on, zaključujući:

"Iskreno, cela poenta Bitcoin je dolar nikada ne prestaje. To je neregulisan po dizajnu."

VinklevossETFSEC

Slične vesti


Post Odlika

Zk-Snarks Svuda: Ethereum Privaci Tech Hits Tipping Point

Post Odlika

Ilinois se pridružio R3, predstavio Ekpansive Blockchain plan podrške

Post Odlika

IBM želi da zna Blockchain može ići pogrešno

Post Odlika

Ovaj A16z startup je Izgradnja virtuelne galaksije za Bitcoin čvorove

Post Odlika

Umetnici pređu na Bitcoin za inspiraciju, a ne na lične finansije

Post Odlika

Relaks Advokati, Nick Szabo kaže da pametni ugovori neće ubiti posao

Post Odlika

Kako Blockchain može razbiti svet

Post Odlika

Kako je Blockchain mogao konačno ujediniti Ujedinjene nacije

Post Odlika

Cripto Rich i Paranoid: Pretnje podstiču radikalnu sigurnost u zemljištu Bitcoin

Post Odlika

P2P Giant Dianrong se priprema za potpunu integraciju blokera

Post Odlika

Zajednica Bitkoina udara u pomoć nepoljnim žrtvama zemljotresa

Post Odlika

A (Kratak) Vodič za protokole konsenzusa blokiranih