Roger Ver opklada protiv SegVit Bitcoin Upgrade na Anarchapulco | RS.concellodemelon.org

Roger Ver opklada protiv SegVit Bitcoin Upgrade na Anarchapulco

Roger Ver opklada protiv SegVit Bitcoin Upgrade na Anarchapulco

Dugo tinja skaliranje debata Bitcoin je izbilo je ove nedelje u Anarchopulco, godišnjem slobodarskog orijentisanih Bitcoin skupu održanom u Akapulku, Meksiko.

Među highlights bio Unscripted, na bini sukob između investitora Roger Ver i istraživač-Pandit tonova Vais koji su došli na glavu u opkladu u vezi sa budućnošću Odvojene svedoka - A Bitcoin upgrade je izneo Bitcoin Core zajednica programera krajem prošle godine. Promena je od suočen težak otpor kritičara, uključujući Ver i bivši Bitcoin glavni Održavalac Gavin Andresen.

Komentari Ver stigla je tokom okruglog stola koji se sastoji od Vais, osnivača Pirate Parti Rick Falkvinge Švedske, bivši izvršni direktor Bitcoin Fondacija Bruce Fenton i preduzetničkih Jobi nedelje. Ver, dok je posebno prisutan kada je počeo na bini razgovor, kasnije uzeo mikrofon da se obrati publici.

Ver rekao je okupljenima:

"Ja sam spreman da se kladim bilo koji iznos koji SegVit neće aktivirati. Da li bi me se na to? $ 1,000. $ 10,000, opklada gospodski da SegVit neće aktivirati. Ne kažem tehnologija nije u redu, samo da neće aktivirati. "

Na drugim mestima u razgovoru, Vais je cilj Bitcoin Unlimited, alternativni primeni Bitcoin koji teži da poveća veličinu transakcionih blokova mreže, kao i da se favorizuje Ver.

"Ja sam to rekao, ako Bitcoin Neograničeno postaje dominantan viljušku od Bitcoin onda ću se ukloniti od očiju javnosti", rekao je Vais. "Ja ne mogu prodati svoju Bitcoin, ali će se ukloniti kao javni govornik."

Kasnije Fenton, član upravnog odbora u Bitcoin fondacije, tvrdi da je 95% čvor konsenzus - prag potreban za usvajanje mreže na SegVit - biće izuzetno teško, ako ne i nemoguće.

"Ako sam obećao dati svima u ovoj konferencijska sala jednog slobodnog Bitcoin ako me se napolju posle ovog panela", rekao je on. "Siguran sam da će se manje od 95% od vas pojavio. Devedeset pet procenata u bilo čemu, čak i među istomišljenicima, veoma je teško."

Izjave dolaze usred nastavljen u-borbi u Bitcoin zajednici o tome kako najbolje da se poveća kapacitet mreže, debata koja sada datira još davne 2015. Godine.

Slične vesti


Post Criptovaluta

19 Cripto 2.0 projekata za gledanje u 2018. godini

Post Criptovaluta

Bank of America Datoteke Patent za Criptocurrenci Vire Transfer Sistem

Post Criptovaluta

Skaliranje konsenzusa? Ovaj Turing pobednik misli da je našao put

Post Criptovaluta

Da li je Bitcoin digitalna valuta ili virtualni?

Post Criptovaluta

Iznenarenje Ujaka Sama: Poreska reforma za uticaj kripto investitora

Post Criptovaluta

Institucionalna kriptoekonomija: novi model za novi vijek

Post Criptovaluta

Bitcoin Messenger App GetGems podiže $ 400k Od investitora Vaze

Post Criptovaluta

CriptoVall Creators zaradio 325 miliona dolara u Bitcoinovim novčanicama

Post Criptovaluta

98,6% Žrtava TorrentLocker odbija da plati Bitcoin Ransom

Post Criptovaluta

10 razloga zbog kojih će centralne banke propustiti renesansu kriptokutnosti

Post Criptovaluta

Venecuelanski predsednik objavio kriptocurrenci pod nazivom Petro Oil

Post Criptovaluta

Killing Criptocurrenci: zašto je vrijeme da se povuče