Killing Criptocurrenci: zašto je vrijeme da se povuče | RS.concellodemelon.org

Killing Criptocurrenci: zašto je vrijeme da se povuče

Killing Criptocurrenci: zašto je vrijeme da se povuče

Tim Enneking je generalni direktor Cripto Asset Management, koja nadgleda Cripto fond za imovinu, regulisani SAD criptocurrenci trgovanja fond.

U ovom mišljenju komadu, Enneking tvrdi da se termin "criptocurrencies" je sada zastarela, a da nova terminologija je potrebno da se opisuju inovacije koje se zamislili i izgrađen u blockchain industriji.

Ne, to naslov nije greška.

Nije sami criptocurrencies koje treba ubijen, već izraz (otuda navodnici). Označavanje sve događa u kripto svetu (prostor, ekosistema, univerzum: odabrati jednu) "valute" je mrtav, prošlost, OBE. Ti ideja.

Dva pitanja logično javljaju: Prvo, zašto je termin mrtav i, drugo, ako je mrtav, šta bi trebalo da zameni?

Što se tiče prvog, to je lako. Postoje dva problema sa primjenom fraza "criptocurrenci" na šta se dešava u prostoru tradicionalno poznat pod tim imenom. Prvo, "kovani novac" deluju manje i manje kao kovanica i više liči na nešto drugo, možda akcije.

U stvari, za moj fond, možemo podijeliti criptocurrenci prostor u "Blue Chips", "velike kape", "Sredinom caps", "Small Caps," "penija" ( "penni kovanice" Izgledalo je suvišna) i "VBSR" ( "ne trguje").

(Pre nego što ti misliš da pokušavam da tout svoj fond, molimo vas da shvatite da smo odlučili da ime "Cripto Fond za imovinu" iz istih razloga kao i onih koje sam ja pozivajući se ovde radi zapisnika, mi pre fond je zaista zove. "kripto valuta fond" - tako da se prate isti evolucije kao i same kripto ekosistema).

U vezi sa ovom smeni je činjenica da, kada Bitcoin je praktično jedina igra u gradu, ljubitelji ga reklamira kao "zamenu dolara", ili bar dodatak - ali cilj je jasno raseljavanja, u jednom stepenu ili drugom fiat valute. Sada, međutim, sa naglaskom na blockchain, Ethereum ugovora, Ripple bankarskih transfera, itd, itd, criptocurrencies postaju transakcija za omogućavanje od same transakcije. Njihova primena kao valute, samo po sebi, jasno smanjuje.

Dakle, criptocurrencies se brzo migriraju daleko od toga da je sredstvo razmene (jedan od - verovatno najviše kritikuju - celite na "valute") u adaptera razmjene.

Icos, tokeni, tethers, razmena kreditiranje, je (polako) rastuće tržište kripto-derivati: sve pojača jaku sekularni promenu criptocurrencies na kripto "imovine."

Šta su oni?

Koji nas vodi direktno na drugo pitanje: Šta bi trebalo da zovemo sve ovo?

Mi smo glasali sa našim olovkama i opredelila za "sredstva" - lepo, sveobuhvatna Fiat reči da je dovoljno neodređen da pokrije samo o svemu što može da se dogodi u kripto prostoru.

Zašto je ovo bitno? Jer percepcija je realnost. Ako želimo da privučemo investitore i korisnike u kripto univerzuma, onda moramo te investitore da brzo i lako razumeti šta je prostor nudi. Pogrešno označavanje (ili, barem, preusko etiketiranje) prostor ne pomaže. Ime i neminovno utiče na to kako oni od nas već u prostoru je videli, i sebe, kao i.

Etikete bitno.

Iz realnog života primer: CNBC-me je zamolio da se pojavi liveon kapitala veze iz Singapura (intervju održan i bio emitovan 5. Jul) i da preporuči "tri criptocurrencies". Odbio sam da to učini, suprotstavljajući sa tri mnogo različitih investicija u kripto prostora: jedan manji rizik (šta god to značilo), jedan umerenim rizikom i jednim većim rizikom.

Prvi je kreditiranje (fiksna dohodak), druga je novčić (akcije), a treći je MCK (IPOor Alts). U označenih uslovi su Fiat ekvivalent od ove tri investicije, koje, ni u slučajnost, pokrivaju tri "noge" na tipičnog fiat investicija "stolice".

Dakle, idemo na mnogo precizniji karakterizacije prostora, ekosistema, univerzum, šta god (ne osećam još jedan deo mnjenja u pomolu?) I pozovite sektor (!) Radimo na "kripto sredstva" ili čak samo "kripto", hoćemo li?

Ja bih tvrde da ima mnogo više smisla.

CriptocurrenciDigital sredstva

Slične vesti


Post Criptovaluta

19 Cripto 2.0 projekata za gledanje u 2018. godini

Post Criptovaluta

Iznenarenje Ujaka Sama: Poreska reforma za uticaj kripto investitora

Post Criptovaluta

Bitcoin Messenger App GetGems podiže $ 400k Od investitora Vaze

Post Criptovaluta

98,6% Žrtava TorrentLocker odbija da plati Bitcoin Ransom

Post Criptovaluta

Kvantni kompjuteri mogli su da zakone svoj ključ za kripto za 10 godina, kažu istraživači

Post Criptovaluta

Bitcoin Bill odložen jer ruski zakonodavci traže optimalno rešenje

Post Criptovaluta

Izveštaj: Južna Koreja bi mogla odlučiti ove sedmice o Uredbi o kripto razmjeni

Post Criptovaluta

Roger Ver opklada protiv SegVit Bitcoin Upgrade na Anarchapulco

Post Criptovaluta

Bank of America Datoteke Patent za Criptocurrenci Vire Transfer Sistem

Post Criptovaluta

10 razloga zbog kojih će centralne banke propustiti renesansu kriptokutnosti

Post Criptovaluta

Trumpiranje IRS-a: Može li tajming biti u pravu za bitkoinske poreske reforme?

Post Criptovaluta

Banking crackdovn prevladava Dan Jednog dana konferencije Bitcoin na ostrvu Man